Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΕΛΛΑΚ : Πρόσκληση συμμετοχής: Εργαστήρια σε 3D εκτύπωση, ρομποτική και προγραμματισμό Python (ηλικίας 15-18 ετών)

Θα θέλατε να μάθετε πώς να κωδικοποιείτε, να αναπτύσσετε εφαρμογές και να πειραματίζετε με 3D εκτύπωση και ρομποτική; Ακολουθήστε μας για διασκέδαση, δημιουργικά εργαστήρια για να μάθετε νέες δεξιότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνοι σας ή στις μελλοντικές σας σπουδές ή καριέρα!

ΠΟΥ: Οι ηλικίες ηλικίας 15-18 ετών μπορούν να ισχύσουν. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία με κωδικοποίηση / προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών, απλά μια επιθυμία για μάθηση! Απαιτείται βασική κατανόηση της αγγλικής γλώσσας καθώς όλα τα εργαστήρια θα είναι στα αγγλικά.

ΤΙ: Δωρεάν εργαστήρια που χρησιμοποιούν λογισμικό ανοιχτού κώδικα με την τελευταία τεχνολογία.

Νοέμβριος 2017: Εισαγωγή στην τρισδιάστατη εκτύπωση, τη ρομποτική και τις εφαρμογές IoT.

Δεκέμβριος 2017: Εισαγωγικός προγραμματισμός της Python

Κάθε 3ωρη συνεδρία (2 φορές την εβδομάδα x 3 ώρες x 8 εβδομάδες) θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε, να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο. Όλοι οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης πρόσβαση μία φορά την εβδομάδα, στο εργαστήριο εκμάθησης για ελεύθερη άσκηση και πειραματισμό σε ομάδες ή μεμονωμένα.
Πότε: Κάθε Σάββατο και Κυριακή το Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2017, στο κέντρο της Αθήνας. Παρέχονται δωρεάν εισιτήρια για όλους τους συμμετέχοντες.
ΓΙΑΤΙ: Η ψηφιακή παιδεία είναι μια κρίσιμη ικανότητα για τον 21ο αιώνα. Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε την κωδικοποίηση του υπολογιστή και να δούμε πού θα σας οδηγήσει η φαντασία. Όλοι αξίζουν την ευκαιρία να μάθουν νέες δεξιότητες, έτσι ώστε αυτά τα μαθήματα να είναι ανοιχτά σε Ελληνες φοιτητές και νεοεισερχόμενους στην Ελλάδα.
O χώρος είναι περιορισμένος, επομένως κάνε αίτηση σήμερα:    https://ellak.gr/student-registration-form-15-18/
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017. Οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα επικοινωνούν με e-mail:

Open Call for Educators

ΠΗΓΗ edu.ellak.gr